Despre noi

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?

01

Calitate.

Peste 200 modele de perii pentru par si corp, piepteni din lemn, accesorii, instrumente profesionale pentru manichiura si pedichiura, toate fiind de o calitate ireprosabila si avand un raport pret/calitate corect.

02

Consiliere.

Consiliere permanenta si neconditionata din partea echipei noastre astfel incat sa puteti face cea mai buna alegere, conform nevoilor dumneavoastra.

CÂTEVA CUVINTE DESPRE NOI

Avand la baza o experienta bogata in ceea ce priveste comertul in domeniu, dorim sa aducem la dispozitia clientilor din Romania o gama cat mai variata de produse pentru infrumusetare, intretinere corporala si sanatate, de o calitate deosebita si la un pret foarte atractiv. Criteriile care au stat la baza deciziei de a importa si comercializa aceste produse au fost cei peste 140 ani de experienta a producatorilor germani (Keller Bursten, Faller Bursten), diversitatea si materialele folosite (lemn maslin, lemn bambus, lemn frasin, lemn carpen, lemn par, lemn mesteacan), tehnicile inovatoare utilizate (TMT-tratare termica a lemnului) si, nu in ultimul rand faptul ca toate produsele sunt certificate FSC (certificare care se refera la grija si respectful fata de oameni si natura). Astfel, in acest moment, avem in portofoliu peste 210 de coduri/modele diferite de perii care satisfac cerintele si nevoile pietei romanesti. In ceea ce priveste instrumentele de manichiura/pedichiura acestea sunt produse de asemenea in Germania. Firma producatoare, Niegeloh-Solingen are o indelungata traditie si experienta in fabricarea acestora, fiintand inca din anul 1936.